X
تبلیغات
رایتل

وبلاگ جوانان ایرانی

طرز تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی

طرز تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی


طرز تهیه آبگوشت،آبگوشت لپه و لیمو  ،طرز پخت آبگوشت لپه،آشپزی و تغذیه



آماده سازی:30 دقیقه

مدت انتظار: 2 ساعت

مجموعاً:2 ساعت و 30 دقیقه


مواد لازم : برای 4 نفر

گوشت (سردست)750 گرم
سیب زمینی4 عدد
لپه100 گرم
پیاز2 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق سوپخوری
لیمو عمانی3 عدد
کره3 قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
زعفران ساییده شدهبه میزان لازم

آبگوشت لپه آبگوشت بسیار خوش طعم و لذیذیه که طعم اون میتونه با آبگوشت ساده برابری کنه این غذا در اکثر استانهای ایران مورد استفاده قرار میگیره.


طرز تهیه:

کره یا مقداری از دنبه گوشت را در ظرفی آب کنید و پیازها را در آن سرخ کنید.گوشت را خرد کرده و درون پیاز داغ تفت دهید تا تغییر رنگ دهید سپس لپه را به مواد اضافه کرده و کمی تفت دهید سپس ادویه را به مواد اضافه کرده و مقدار کمی تفت دهید تا مزه خامی از بین برود.مقداری آبجوش به مواد اضافه کرده و اجازه دهید غذا خوب بپزد.پس از پخته شدن گوشت سیب زمینی ها و لیمو عمانی های شسته و هسته گرفته شده را به غذا اضافه کنید و صبر کنید غذای شما جا بیفتد.


نکات:

1)پخته شدن کامل سیب زمینی نشان میدهد غذای شما کاملا پخته است.
2)سعی کنید برای سرخ کردن پیاز از دنبه استفاده کنید تا کره.
3)به جای لیمو عمانی میتوانید از گرد لیمو یا گرد غوره هم استفاده کنید.

منبع : فانوس

گردآوری: مجله اینترنتی ایران مطلب
نظرات (0)
نام :
ایمیل : [پنهان میماند]
وب/وبلاگ :
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)