X
تبلیغات
رایتل

وبلاگ جوانان ایرانی

طرز تهیه سس پنیر

طرز تهیه سس پنیر

سس پنیر بهترین طعم دهنده برای سبزیجات است. این سس را می توان در کنار غذاهای مثل پاستا ،مرغ سوخاری یا سرخ شده ، سیب زمینی سرخ شده و استیک به عنوان یک مکمل استفاده کرد.
مقدار : برای ۶ نفر
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ دقیقه
مدت زمان آمادگی : ۲۵ دقیقه
مواد لازم :
دو قاشق غذاخوری کره
آرد ۲ قاشق غذا خوری
شیر دو فنجان
پنیر چدار ۱۲۰ گرم
نصف قاشق چایخوری جوز هندی
نمک و فلفل
طرز تهیه :
مرحله ۱ : کره و آرد را در ظرف ریخته و روی حرارت می گذاریم تا طلای شود و خامی آرد از بین برود.

مرحله ۲ : بعد شیر را اضافه می کنیم خوب هم می زنیم تا صاف و یک دست شود.
مرحله ۳ : در نهایت پنیر چدار را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم در این مرحله جوز هندی و نمک وفلفل را اضافه می کنیم.
مرحله ۴ : این سس باید گرم سرو شود. سس پنیر بهترین طعم دهنده برای سبزیجات است. این سس را می توان در کنار غذاهای مثل پاستا ،مرغ سوخاری یا سرخ شده ، سیب زمینی سرخ شده و استیک به عنوان یک مکمل استفاده کرد.
گردآوری مجله ی اینترنتی چارچار 
نظرات (0)
نام :
ایمیل : [پنهان میماند]
وب/وبلاگ :
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)